Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Call of Duty: WW2 får et nostalgisk kort der er gratis for alle platforme

 

0
Posted 18. marts 2018 by

Nostalagien vil da ingen ende tage for Sledgehammer Games. Der kommer igen et kort, taget fra et af de tidligere spil, nemlig kortet ‘Shipment’ fra Call of Duty 4: Modern Warfare. Kortet kommer til at fungere nøjagtigt som i Call of Duty 4: Modern Warfare, men udseendet er dog ændret lidt, så det passer til WW2. Det bedste af det hele er, at kortet er gratis for Xbox One, PS4 og PC.

 

Selvom vi stadig har 3 DLC’er tilgode, så er promoveringen af det nyeste skud på stammen, nemlig Call of Duty: Black Ops 4 der bliver udviklet af Treyarch, skudt af sted. En fuld offentliggørelse og meget mere omkring Balck Ops 4 kommer i løbet af Maj måned hvor spillet har en release dato der indtil videre hedder d. 12 Oktober på alle platforme.

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment