Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Captain Toad: Treasure Tracker ude nu

 


0
Posted 16. juli 2018 by

Captain Toad: Treasure Tracker landede u fredags til Nintendo Switch og 3DS. Dette fejrer vi på den måde vi plejer.

Hvis du ikke lige husker måden vi fejrer en udgivelse på, så skal vi da nok fortælle dig det. Fejringen sker med at dele udgivelses traileren til spillet. Denne lancerings trailer sørger for vi får dannet et overblik over hvad spillet har at byde på.

Captain Toad: Treasure Tracker er ude på Nintendo Switch og 3DS. Hvis du vil læse mere om spillet, kan du læse vores anmeldelse ved at klikke her.

Skal Captain Toad: Treasure Tracker hjem til samlingen?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment