Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Civilisation VI kommer til Switch

 

0
Posted 13. september 2018 by

Civilisation VI har ikke været at finde på nogen konsol endnu. Men det bliver det heldigvis lavet om på.

Spillet er nemlig annonceret til udgivelse på Nintendo Switch. Holdet bag Civilisation VI har lovet at spillet er specielt optimeret til hvad Switchén har muligheder. Ud over det vil spillet indeholde de DLC der er udgivet indtil nu. Så man må sige at det næsten er den ultimative pakke der diskes op med her.

Vi kan desværre ikke give jer nogen trailer eller andet fra spillet endnu. Men mon ikke aftenens Nintendo Direct viser os lidt fra spillet.

Civilisation VI udgives til Nintendo Switch den 16. november.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment