Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Couch co-op spillet Pitfall Planet kommer snart til Nintendo Switch

 

0
Posted 14. september 2018 by

Så er det snart tid til dig og vennerne at anvende det mest moderne teknik til udvinding af astro-malm. Du spiller som den ene af to robotter der længe er blevet glemt i mælkevejen og nu samlet alle de ressourcer de kan finde. Abstraction Games har masser af opgaver og gåder som du skal løse. Det hele er en en nuttet voxel stil.

As if hours of challenging puzzle-based gameplay is not enough, players can then spend their gems upgrading the two protagonists with a range of fancy headwear to make them the best-dressed robots on the planet, perhaps even the galaxy. Originally created and released on PC by Bonfire Games, Pitfall Planet’s gorgeous graphics, challenging gameplay and abundance of humour and charm make it a perfect fit for the Nintendo Switch and its couch-based co-op gameplay.

Key Features

  • Two player local co-op for hours of couch-based fun!

  • Gorgeous graphics bring the robots and the vibrant planet to life

  • Play with a friend through a variety of levels with intriguing puzzles and dangerous enemies.

  • Explore a mysterious overworld to discover caverns and secrets.

  • Find hidden gems in every level, which can be used to unlock HATS!

  • Play on one Nintendo Switch using two Joy-Con controllers

  • Throw your friends into pits of lava!

  • Do it again! Don’t worry, they’ll be just fine.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment