Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Crash Bandicoot PS4 remasters på vej i 2017

 

0
Posted 15. juni 2016 by

Så skete det endelig. Omsider får Crash sit tilbagetog til PlayStation. Selvom det ikke er et helt nyt spil vi får, så glæder vi os gevaldigt!

Under Sony’s pressekonference kom det frem, at de originale 3 crash spil; Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back og Warped vil blive remastered til PS4. Her snakker vi ikke bare om at skalere det til HD. Alle 3 spil bliver opbygget helt fra bunden og med lækker gurrent-gen grafik. Spillene er undervejs og bliver lavet hos Activision udvikleren Vicarious Visions. Crash vender dog allerede tilbage her til Oktober i Skylanders Imaginators.

Vi venter spændt på de første trailers og screenshots, men vi må nok væbne os med lidt tålmodighed. Under alle omstændigheder, er det rart at vide, at Crash er på vej hjem!

 

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment