Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Crash Team Racing Nitro-Fueled annonceret ved The Game Awards

 


0
Posted 7. december 2018 by

Så talte rygterne sandt! Ved The Game Awards i nat kunne Beenox og Activision stolt annoncere et remake af det gode gamle Crash Team Racing i form af Crash Team Racing Nitro-Fueled!

Der har sviret rygter hele ugen om et remake og det er endelig det vi får. Til sommer næste år får både PS4, Xbox One og Nintendo Switch ejere mulighed for at spille klassikeren i nye farver og fuld HD. Spillets stil matcher nu de nyeste remakes af blandt andet Crash Bandicoot N. Sane Trilogy og Spyro Reignited Trilogy.

Det originale Crash Team Racing var udviklet af Naughty Dog, men denne gang er det Beenox der tager styringen sammen med Activision. Ud at dømme fra traileren, så er der meget at glæde sig til her.

Crash Team Racing Nitro-Fueled udkommer d. 21 Juni, 2019 på PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment