Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Crowfall udgives ikke i år

 

0
Posted 20. november 2017 by

Det var først planen at MMORPG spillet Crowfall skulle udgives i år, men det laves der desværre om på nu.

For det meste når et spil får ny udgivelses dato, skal man finde grunden i at spillet skulle finpudses. Det er også grunden med Crowfall. I kan se den officielle udmelding fra udvikleren her:

This has been a FANTASTIC year of progress for the project, but ‘progress’ isn’t the same as ‘done’, and obviously there isn’t enough time left in 2017 to get everything done. The goal is to make Crowfall a virtual world unlike any other, a game where we hand the fate of the world to you, the players.

ArtCraft regner med spillet Crowfall udgives i starten af 2018.

Skal der spilles Crowfall når spillet udgives?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment