Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Crusaders of Light kommer til Steam

 


0
Posted 12. februar 2018 by

Cross platform MMORPG’et Crusaders of Light udkommer på Steam i marts 2018. Det er tidligerer udkommet på AppStore, Google Play og Facebook Gameroom. Crusaders of Light er et overdådigt 3D fantasy univers med dungeons og raids for op til 40 spillere. Du kan spiller på den samme karakter uanset om det er på mobil eller PC. Du kan forhåndtilmelde dig her: http://rewards.netease-na.com/reward/237/PR

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment