Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

DAKAR 18 annonceret

 


Posted 12. januar 2018 by

Så er der nyt til de mange Dakar rally fans her i lille Danmark. For nu er dette års Dakar rally spil annonceret. Byd stort velkommen til DAKAR 18.

Spillet bliver som vi kender det, med en masse rally i den bedste stil. I kan se den første officielle trailer til DAKAR 18 i toppen af nyheden her.

Der er ikke nogen officiel udgivelses dato til DAKAR 18 endnu. Det eneste vi ved er det udgives i 2018 til Playstation 4, Xbox One og PC.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)