Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Darksiders III varighed afsløret

 

0
Posted 18. oktober 2018 by

Hvis du vil vide hvor lang tid du skal sætte til side for at gennemfører Darksiders III, så skal du læse med her.

Holdet bag Darksiders III har meldt ud om hvor lang tid der skal bruges til at komme igennem Darksiders III. Vi sender en tak til VCCFTech for at få den info:

Playtime is always a tricky question as it depends on numerous factors. On average, we would say somewhere around 15-hours-plus, which is similar to the first Darksiders.

Så som vi kan se, så tager det omtrent den samme tid at komme igennem Darksiders III som det oprindelige Darksiders spil.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment