Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Days Gone skrotter loading tiderne

 

0
Posted 16. juni 2018 by

Der er ikke noget værre end at spille et spil, hvor loading tiderne dræber oplevelsen. Dette kommer ikke til at ske i Days Gone.

Spillet bliver nemlig bygget op på den måde, at det der skal loades bliver taget løbende. Så vi skal ikke vente et hav af tid inden vi skal ind i den næste zone.

Hvis du vil prøve kræfter med Days Gone for at se om det virkeligt kan passe, må du vente til den 22. Februar 2019, da spillet først udgives der.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment