Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Deltag i ShootMania’s globale udgivelse 10. april i København

 


0
Posted 8. april 2013 by

Udgivelsen af ShootMania Storm, som er en online first person shooter, fejres med den globale event “ShootMania 4 All”. Det laves som et samarbejde mellem Ubisoft’s Nadeo studio og ShootMania communitiet, og der bliver også mulighed for at deltage i København. Adressen bliver offentliggjort på dette link.

Har du ikke mulighed for at møde op så kan du også deltage i løjerne ved at finde ShootMania serverne og spille mod alle andre.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment