Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Deltag i Splatoon 2 Nordics Championship

 

0
Posted 13. november 2018 by

Vi har før nævnt noget omkring Splatoon 2 European Championship. Via det nordiske mesterskab kan du faktisk kvalificerer dig til det.

Nintendo og Bergasala har udsendt denne pressemeddelelse, hvor de går i dybden hvordan dette er muligt:

DEN NORDISKE DEL AF SPLATOON 2 EUROPEAN CHAMPIONSHIP STARTER 17. NOVEMBER

13. november 2018 – Vi hidkalder alle nordiske Inklings og Octolings! I skal samle jeres hold og forberede jer på nogle herlige Splatoon 2-kampe online, for den første af fire kvalifikationsrunder i Splatoon 2 Nordics Championship starter allerede på lørdag den 17. november!

Fire team kan kvalificere sig til den store nordiske finale, der afholdes i Sverige den 25.-26. januar 2019! Det vindende hold går videre til finalen i Splatoon 2 European Championship, der finder sted engang i foråret.

Herunder følger datoerne for de fire kvalifikationsrunder, som afholdes online, og I kan registrere jer på Splatoon 2 European Championship – Nordics Qualifier.

  • 17. november 2018
  • 2. december 2018
  • 8. december 2018
  • 12. januar 2019

Held og lykke til alle Splatoon-ister! Vi glæder os til at se jer til turneringerne.

Følg gerne den nordiske Splatoon-konto på Twitter for opdateringer!

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment