Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Den nordiske del af Splatoon 2 European Championship starter 17. november

 

0
Posted 16. november 2018 by

Vi hidkalder alle nordiske Inklings og Octolings! I skal samle jeres hold og forberede jer på nogle herlige Splatoon 2-kampe online, for den første af fire kvalifikationsrunder i Splatoon 2 Nordics Championship starter allerede på lørdag den 17. november!

Fire team kan kvalificere sig til den store nordiske finale, der afholdes i Sverige den 25.-26. januar 2019! Det vindende hold går videre til finalen i Splatoon 2 European Championship, der finder sted engang i foråret.

Herunder følger datoerne for de fire kvalifikationsrunder, som afholdes online, og I kan registrere jer på Splatoon 2 European Championship – Nordics Qualifier.

  • 17. november 2018
  • 2. december 2018
  • 8. december 2018
  • 12. januar 2019

Held og lykke til alle Splatoon-ister! Vi glæder os til at se jer til turneringerne.

Følg den nordiske Splatoon-konto på Twitter for opdateringer!

#Splatoon_Nordic

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment