Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Der kommer 2 nye Zootopia film

 

0
Posted 8. februar 2019 by

Hvis du er en af de mange der var vild med Zootopia, kan du godt glæde dig over denne nyhed.

Det forlyder nemlig at der udgives hele 2 Zootopia film. Tommy Lister som er manden bag stemmen til Ræven Finnick i filmen udtaler til Blog Mickey dette:

I can tell you for sure I’m doing another Zootopia with Disney. We doing three of them… We the biggest film that Disney is producing. The last one was 240 million. This one I’m hearing will be 300 million. That’s what they spent on the budget, not the advertising.

Så som man kan se arbejdes der på hele 2 nye Zootopia film. Vi ved selvfølgelig ikke noget om hvornår vi ser dem i biografen eller hjemme i stuerne. Men nu ved vi da at der arbejdes på disse herlige film.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment