Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Diablo III: Eternal Collection Switch bundle

 


0
Posted 16. oktober 2018 by

Har du ikke en Nintendo Switch men vil have fingrene i den og Diablo III: Eternal Collection, så skal du se med her.

Nintendo har løftet sløret for en lækker Diablo III: Eternal Collection Switch bundle. Denne bundle kommer med en Speciel version af Switch konsollen plus docking station. Man får også en lækker lille taske til sin Switch når man skal ud og spille Diablo i det fri. Diablo III: Eternal Collection følger selvfølgelig også med i denne bundle, men det er kun en download kode til spillet. I kan se en præsentation af den i videoen der er vedhæftet denne nyhed.

Diablo III: Eternal Collection Switch Bundlen udgives sammen med spillet den 2. november.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment