Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Diablo III får Cross-Play på Switch

 

0
Posted 12. oktober 2018 by

Det er meget populært (for de fleste platforme) at tilbyde Cross-Play til spil. Diablo III: Eternal Collection på Switch hopper med på den bølge.

Business Insider har taget en lille snak med Blizzard om hvor vidt der kommer Cross-Play til Diablo III: Eternal Collection. Der har de kort og godt svaret:

It’s a question of when, not if

Så som man kan se, så kommer der Cross-Play til Diablo III: Eternal Collection på Nintendo Switch. Det kommer dog ikke den 2. november når spillet udgives.

Det er planen at det er selve Diablo III: Eternal Collection versionen der får Cross-Play. Vi tog fat i Switch versionen da det er den nyeste version der udgives.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment