Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Dishonored: Dunwall City Trials

 

0
Posted 25. oktober 2012 by

Den første DLC pakke til Dishonored kommer allerede i december. Det bliver pakken “Dishonored: Dunwall City Trials” som kommer til at indeholde 10 baner hvor du får lejlighed til at prøve din evner mod horder af fjender eller i at snigmyrde i baner som nærmest ophæver tyngdekraften. Det er en kamp mod uret. Prisen bliver ca.38 kroner og regner du i matador penge er det 400 MS.

Samtidig er der annonceret to nye pakker som udvider den allerede spændende historie som vi tidligere har omtalt.

Den anden DLC pakke som kommer i starten af 2013. Her møder vi Daud, som leder lejemorderne kaldet “The Whalers”. Du får adgang til helt nye områder i Dunwall hvor du skal lærer at mestre nye våben og gadgets. Dine valg bestemmer hvordan historien ender….

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment