Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Dragon’s Dogma: Dark Arisen kommer til Switch

 


0
Posted 8. januar 2019 by

Vi har set Dragon’s Dogma: Dark Arisen til mange platforme nu. Og nu kan vi præsenterer spillet til Nintendo Switch også.

Holdet bag Dragon’s Dogma: Dark Arisen har nemlig annonceret spillet til Nintendo Switch. Vil I se hvad det har at byde på kan I se traileren der er vedhæftet nyheden her.

Ikke nok med det, så har de også givet os udgivelses datoen. Dragon’s Dogma: Dark Arisen udgives til Nintendo Switch den 23. april.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment