Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

EA har ikke PGA Tour licensen mere

 

0
Posted 23. maj 2018 by

Vi kender blandt andet EA for at stå bag en masse PGA Tour spil, med blandt andet Tiger Woods og Rory McIlroy spillene. Men det er slut for nu.

EA har nemlig ikke licens til PGA Touren mere. Dette har GolfChannel bekræftet. Licensen er videregivet til HB Studios som vi kender fra The Golf Club spillet.

Hvis du fremover ønsker at få fingrene i PGA Tour spillene fra EA, skal du finde dem i butikkerne, da den digitale version er fjernet.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment