Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

EA SPORTS x FOKOHAELA lancerer i dag eksklusive FIFA 19 fodboldtrøjer

 


0
Posted 8. februar 2019 by

Fra i dag kan fodboldfans over hele verden løbe afsted med en specieldesignet limited edition EA SPORTS x FOKOHAELA Northern Lights-fodboldtrøje. EA SPORTS og det tyske brand FOKOHAELA spiller nemlig bold i nyt eksklusivt samarbejde. Trøjerne vil være tilgængelige digitalt i FIFA 19 Ultimate Team™ til PlayStation 4, XBOX One & PC og hos unisportstore.dk, der udlodder et begrænset antal af det nordlys-inspirerede specialdesign i en raffle, der skydes i gang i aften, fredag d. 8. februar, kl. 19.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment