Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Elevator… to the Moon! på tilbud til 27. november

 


0
Posted 24. november 2017 by

Det prisbelønnede Virtual Reality spil Elevator… to the Moon! er tilbage til Oculus Rift med en helt ny, lav pris!

Kun i en begrænset periode – fra den 24. til 27. November – kan det anmelderroste spil købes for kun $4.95 til Oculus Rift. I samme periode er Gear VR versionen af Elevator… to the moon! prissat ufatteligt lavt, hvilket bringer prisen på månerejsen ned til kun $2.99. 

Ud over dette vil spillere af Rift versionen få mulighed for at opleve rumrejse på en helt ny måde, med introduktionen af Roomscale. Udforsk Elevator… to the moon! på ny når du reparerer President Roccmeiers faldefærdige måne-elevator.

Mens du downloader, har vi en lille overraskelse, for at rigtig få dig i elevatorhumør. Enjoy!

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment