Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Elevator… to the Moon! på tilbud til 27. november

 


0
Posted 24. november 2017 by

Det prisbelønnede Virtual Reality spil Elevator… to the Moon! er tilbage til Oculus Rift med en helt ny, lav pris!

Kun i en begrænset periode – fra den 24. til 27. November – kan det anmelderroste spil købes for kun $4.95 til Oculus Rift. I samme periode er Gear VR versionen af Elevator… to the moon! prissat ufatteligt lavt, hvilket bringer prisen på månerejsen ned til kun $2.99. 

Ud over dette vil spillere af Rift versionen få mulighed for at opleve rumrejse på en helt ny måde, med introduktionen af Roomscale. Udforsk Elevator… to the moon! på ny når du reparerer President Roccmeiers faldefærdige måne-elevator.

Mens du downloader, har vi en lille overraskelse, for at rigtig få dig i elevatorhumør. Enjoy!

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment