Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Er du god til FIFA 19? PlayStation præsenterer Continental Cup til Paris Games Week

 

0
Posted 10. oktober 2018 by

PlayStation præsenterer Continental Cup 2018, hvor verdens bedste FIFA-spillere mødes til Paris Games Week den 26.-28. oktober for at dyste om præmier og prestige.

FIFA 19 har været ude i lidt mindre end en uge, og spillere fra hele verden er i fuld gang med at dyppe tæerne i spillets nye tilføjelser og features. For dem, der allerede nu dominerer både venner og online-ranglisterne kommer nu en speciel FIFA-turnering: Continental Cup 2018.

Continental Cup 2018 er den første officielle FIFA 19 Championships-turnering, og den starter den 26. oktober til Paris Games Week. Hvis du har tiltro til dine egne evner som FIFA-spiller, så har du nu chancen for at kvalificere dig. Men husk, at det kun er 32 spillere, der kan kvalificere sig til turneringen i Paris – så sørg for at være i topfrom, når du kaster dig ud i det.

Online tilmelding til kvalifikation
Sidste dag for tilmelding er den 5. oktober. Derfra vil du være i stand til at deltage i en online kvalifikationskonkurrence i FIFA 19 den 6.-14. okotober, hvor du kommer til at spille mod andre spillere fra hele Norden. Hvis du er en af de bedste 32, går du videre til turneringen i Paris, hvor du skal spille, skyde og drible for at vinde pengepræmier, point og billetter til UEFA Champions League Finalen 2019 i Madrid.

Continental Cup 2018 er præsenteret af PlayStation og bliver livestreamet på Twitch, Twitter, YouTube og Facebook den 26.-28. oktober.

Et aktivt PS Plus-medlemskab er påkrævet for at deltage.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment