Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Et nyt headset kan parres til Xbox uden ledninger.

 

0
Posted 9. maj 2017 by

En af de mest irriterende ting som har plaget mange Xbox One spillere har været, at deres headset skulle have en ledning, for at kunne forbinde til lyden i Xbox’en. Enten skulle man bruge en mix-amp enhed eller så skulle headsettet direkte i adapteren på controlleren.

En pressemeddelse fra producenten LucidSound skriver at de nu har udviklet et headset til Xbox’s næste konsol, som skulle kunne forbinde til konsollen som en controller enhed gør det.

De siger at det er det første officielle Xbox Headset som har den mulighed. Muligheden kommer dog ikke kun til at gøre sig gældende på ‘Project Scorpio’, men kan også bruges til Xbox One controlleren. Dette gør sig igen gældende både til Xbox og PC brugere af controlleren.

LucidSound siger at deres headset ved navnet LS35X ikke kommer i handlen før til jul i 2017. De nævner dog ingen pris på dette headset men det bliver spændende at følge, hvilken teknologi de smider i headsettet.

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment