Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Få en lækker forudbestillings bonus med Gravel

 


0
Posted 12. januar 2018 by

Hvis I har planer om at skulle have Gravel når det udgives, så læs med her.

Det er nemlig muligt at få en bonus hvis du forudbestiller Gravel. Bonussen består af 2 biler. Den ene er en Porche 924 GTS og den anden er en Porche 959 Rallye. I kan se en præsentation af de 2 biler i traileren der er vedhæftet nyheden her.

Det skal dog lige siges, at hvis du skal have denne forudbestillings bonus, så skal du enten bestille det digitalt, eller i udvalgte butikker som skilter med det.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment