Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Få styr på hvad Super Mario Party har at byde på

 


0
Posted 21. september 2018 by

Super Mario Party udgives meget snart til Nintendo Switch. Vi kan nu give jer et lille overblik over hvad spillet har at byde på.

Nintendo har nemlig været lidt fremme i skoene igen, og givet os en trailer i god tid. En udgivelses trailer til Super Mario Party er nemlig frigivet. Og med den trailer får vi fuldt overblik over hvad Super Mario Party har at byde os på når spillet udgives den 5. oktober til Nintendo Switch.

Skal jeres Switch forkæles med Super Mario Party?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment