Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Fnatic vinder EU LCS Spring finalen i Royal Arena

 


0
Posted 9. april 2018 byDer var lagt op til en brag af en kamp mellem Fnatic og G2 eSports for at sikre sig både vigtige point i den samlende stilling med også direkte adgang til MSI (Mid Season Invitational). Det blev som nævnt i overskriften Fnatic der løb af med sejren med cifrene 3-0. Det er ikke til at se ud af resultatet at det faktisk var en spændende forestillig speciel i den første kamp hvor Fnatic var bagud indtil lagt inde i kampen.

Jeg spurgte på det efterfølgende pressemøde hvad der skiftede til kampen til deres fordel.

Holdets danske Jungler Mads “Broxah” Brock-Pedersen forklarede:

Vi lader os ikke slå ud af en lidt dårlig start. Faktisk tror jeg at G2 kom foran i alle 3 kampe. Vi kigger mere på den strategi vi har valgt og sørger for at holdet samlet set står stærkt “late game”. Derfor kan det se svært ud selvom det faktisk viser at vores strategi er på plads. Det kræver selvfølgelig at vi ikke bliver løbet over ende og dermed har de ressourcer vi skal bruge for at vinde. Det lykkes vi rigtigt godt med.

Det er selvfølgelig noget andet at spille MSI hvor der er mange asiatiske holde.

Rasmus “Caps” Winther som er Mid Lade forklarende:

Vi bliver nødt til at justerer på startegien. Vi har anvendt en metode som ikke er så kendt i Europa. Niveauet er højere i MSI og derfor skal man forvente at alle hold både har set og kan udføre forskellige former for strategier. Det kommende stykke tid kommer vi til at øve og forbedre vores spil. Det kan være vi flytter træning fra Berlin til Korea. Det kommer vi til at se på i den kommende periode.

Tillykke med sejren!

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment