Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Football Manager Touch 2018 ude på Switch nu

 

0
Posted 15. april 2018 by

Vi kender Football Manager Touch 2018 fra Android og iOS. Men nu er spillet også udgivet i en Nintendo Switch version.

Og vi kan med det samme sige, at det ikke bare er en plagiat at den mobile version vi kender. Der er nemlig både en ny grafik motor i brug og eksklusive Switch ting. I kan se den officielle udmelding om Football Manager Touch 2018 til Switch her:

FM Touch has been fully optimised for the Switch with a bespoke user interface and a customised control system that takes full advantage of the system’s various controller input options, including support for both the touchscreen and Joy-Con™ controllers. This gives fans a unique Football Manager experience that can be played on the move or docked at home and enjoyed on the big screen.

In addition, FM Touch on Switch will offer a fully-fledged single-player experience including the series’ acclaimed 3D Match Engine – the first time that the 3D engine has been playable on a home console.

Spillet udgives kun i en digital version på Nintendo´s eShop.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment