Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Game of Thrones Clue brætspil konkurrence

 

0
Posted 9. december 2017 by

Sammen med PR Nordic og HBO kører vi frem til onsdag d. 13. kl. 12.00 en konkurrence hvor du kan vinde et eksemplar af Game of Thrones Clue brætspil. Kender du det ikke så er det mysterier med bedrag og forrædderi der skal løses i Game of Thrones Clue. Indeholder en tosidet spilleplade, hvor spillere kan vælge i mellem at løse en mordgåde i The Red Keep eller i Meereen. Hvem har været ansvarlig for at planlægge dette mord? Hvilket våben blev brugt og hvor foregik den kriminelle handling. Spillet er på engelsk og for mellem 2 og 6 spillere.

Det du skal gøre er at svare på hvilken årstid der er nævnt temaet eller undertitlen for sæson 7 af Game of Thrones. Du kan skrive dit svar på vores Facebook side eller under denne nyhed. Vi trækker lod blandt de korrekte svar og den heldige vinder får direkte besked.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment