Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Gamerslounge får sin egen Discord server

 

0
Posted 20. januar 2017 by

2017 er over os, og nu skal der ske noget nyt. Vi har hermed oprettet en Discord server, så alle læsere (og staff på siden) kan skrive og tale med hinanden 24/7.

Meningen med dette nye tiltag er at vi gerne vil give alle vores læsere en mulighed for at møde ligesindede. Nu sidder I måske og tænker på hvad Discord er, og det vil vi kort give jer et svar på her:

Discord er en blanding af Chat og tale. Så der er både oprettet chat rum til forskellige platforme. Samme mulighed er der i tale kanalerne. Vi vil gerne give alle (inklusive os selv) den mulighed for at at nørde med hinanden så snart man har lyst til det. Så lige meget om du er til chat eller snak. Så har I et spørgsmål om et spil, eller bare er klar på en hygge chat/snak, så er vores Discord server det nye samlested.

Vi vil i fremtiden også bruge vores Discord server når der er store gameshows eller andet som har vores interesse. Denne mulighed gør at vi rigtigt kan nørde sammen, og dele vores passion fuldt ud.

Discord er både tilgængeligt via Web på PC, og der er også en app til dem der ønsker dette. Man kan også få Discord med på farten da der er lavet en app til både iOS , Android, PC, Mac OS og Linux. Så der er rig mulighed for at vi ses der ude i det nye univers på alle tidspunker af dagen.

Håber I tager godt imod dette nye tiltag. Ris og Ros modtagets gerne, for er der noget vi mangler, så tilpasser vi os efter vores fælles ønsker.

Klik her for at blive en del af vores nye fællesskab.

Vi ses på Discord serveren!

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment