Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Gamescom 2014: Nintendo

 

0
Posted 16. august 2014 by

 
Nyhed
 
 

Til trods for at Nintendo ikke har arrangeret et press meeting, ej heller en Nintendo Direct, så er der alligevel lidt fra den ældste nuværende konsol gigant. Nintendo har stillet et showfloor op, så besøgende til Gamescom kan afprøve nogle af deres største titler allerede udgivet, samt afprøve titler som er på vej. Nintendo har desuden arrangeret en Super Smash Bros. turnering, præcise detaljer er jeg ikke bekendt med.

Youtube kanalen for Nintendo Wii U i england lagde denne video op for et par dage siden, der viser en række af Nintendo’s nøgletitler allerede på gaden samt titler de forventer meget af, når de engang udkommer.
Herunder kan i nyde et galleri af billeder af Nintendo’s bod på Gamescom.Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment