Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Gratis våben til Splatoon imorgen

 

0
Posted 26. juni 2015 by

 
Nyhed
 
 

Nintendo lader til at være fan af at udgive våben løbende til deres børnevenlige skydespil, Splatoon. Imorgen bliver to nye våben tilgængelige for den lækre pris af gratis. Det skulle da også lige være det, for der er altså ikke ret meget at vælge imellem i den nuværende ingame butik hvor man køber våben for point man tjener på at spille mod andre spiller online (om man taber eller vinder).

Selv er jeg ret vild med dynamo roller, som er en stor malerrulle som du bruger til at dække store flader med – men også til at give dine modspillere et ordentlig gok i nødden. Et af de nye våben er carbon roller, en opdateret udgave, og jeg må indrømme, jeg har svært ved at vente til at afprøve det nye våben.

dualsqualcher carbonroller dualsqualcherholdcarbonrollerholdVi har naturligvis anmeldelsen på vej.

Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment