Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Halloween event starter i dag i Pokémon GO

 


0
Posted 20. oktober 2017 by

Halloween er snart over os, og det fejres igen i år i Pokémon GO. Og vi kan med det samme sige at der er rigtig god grund til at vågne op fra hulen og komme ud og gå en masse de næste dage.

Vi får nemlig et event i år der er som det vi havde sidste år med stor spawn rate af spøgelses Pokémon som Gastly, Drowzee og Cubone. Men ikke nok med det, så får vi en forsmag på hvad generation 3 kan byde på af Pokémon. Vi får muligheden for at fange hele 5 nye Pokémon fra generation 3. De 5 Pokémon er Duskull, Dusclops, Sableye, shuppet og Banette. De 2 af dem er godt nok udviklinger, men det er stadig 5 nye der kan føjes til jeres Pokédex.

Vi får også en spøjs Halloween hat til vores træner og muligheden for at fange en Halloween Pikachu. I kan se et sammendrag og billeder af de nye Pokémon på dette billede her:

Der er ud over alt det også dobbelt candy hvis du “sælger” dine Pokémon til professoren, klækker æg og fanger Pokémon. Og det var ikke alt, for når du er ude at gå, så skal du kun gå halvt så langt med din buddy for at få en candy.

Dette herlige Halloween event løber fra i aften klokken 21.00 til den 2. November klokken 22.00.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment