Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Harvest Moon: Light of Hope Special Edition forsinket

 

0
Posted 15. april 2018 by

Havde du set frem til Maj måned hvor Harvest Moon: Light of Hope Special Edition skulle have været udgivet, har vi desværre en dårlig nyhed til dig.

Harvest Moon: Light of Hope Special Edition er desværre blevet en smule forsinket, så derfor er udgivelses datoen selvfølgelig også skubbet en smule. Men det gode af det hele, er at spillet ikke er skubbet alt for lang tid.

Den nye udgivelses dato til Harvest Moon: Light of Hope Special Edition er den 22. Juni og spillet kommer på Nintendo Switch og PlayStation 4.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment