Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Heroic henter Major-vinder og Major-MVP

 

0
Posted 16. maj 2018 by

For et par uger siden solgte det danske Counter-Strike hold Heroic to spillere til amerikanske OpTic for et pænt millionbeløb, og nu er holdet klar med erstatningen.

Et Counter-Strike hold består af 5 aktive spillere og da Heroic havde 6 spillere på kontrakt efterlod transferen én ledig plads på holdet, og den er nu blevet besat. Sportsdirektør Kasper Hvidt og Heroic kan i dag offentliggøre at det danske tophold får tilgang af den svenske profil, tidligere Major-vinder og tidligere Major MVP, 26 årige Adam “Friberg” Friberg.

Friberg har med sine tidligere hold vundet en række store titler og Kasper Hvidt er da også en yderst tilfreds sportsdirektør:

– Det siger sig selv, vi er godt tilfredse, når vi lykkes med et salg i den størrelsesorden, vi gjorde med JUGi og Snappi, og vi så kan hente en profil som Friberg på fri transfer efterfølgende. Friberg bringer en masse erfaring fra sejre i nogle af de helt store turneringer, og hans kåring som Major MVP siger alt om den kvalitet, Heroic nu får ind på holdet.

– Vi sagde i forbindelse med salget af de to dygtige spillere, at det gav os mulighed for at arbejde videre på at bygge holdet op omkring vores performance-model, og med tilgangen af Friberg tager vi et vigtigt skridt i den retning. Han har vundet store titler, han er sulten efter mere, han er top-professionel og han kommer helt sikkert til at bidrage til både holdet og de nye holdkammerater allerede på den korte bane.

– Det glæder mig at han allerede på søndag tager med holdet til ESL Pro League finalerne i Dallas. Det er en af de helt store turneringer, som holdet nu er blevet inviteret til, og selvom det er en relativt ny sammensætning, tror jeg vi kommer til at se et Heroic-hold, der i nogle af kampene kommer til at bide skeer med de helt store.

– Vi er ikke der, hvor vi kan sætte præstations-målsætninger op på så kort en bane, og der er nogle ting i forhold til samarbejdet og gruppe-kommunikationen, der skal arbejdes på. Når det er sagt, kommer vi helt sikkert til at se Heroic bevæge sig endnu tættere på den absolutte top over de kommende måneder.

Adam “friberg” Friberg fortæller:

– Jeg har holdt en pause fra spillet som aktiv, og kan mærke, at jeg savner at spille og at vinde. Jeg er nok et lidt ekstremt konkurrencemenneske, og jeg vil gøre alt for at kunne løfte trofæer igen. Heroic har en virkelig god blanding af unge og erfarne spillere og sammen med den måde, der arbejdes på i organisationen med struktur, træning og præstationsfokus har vi virkelig en chance for at lave resultater.

– Jeg har spillet og trænet med holdet som en stand-in de seneste uger, og jeg har fået et virkelig godt indtryk af holdet og af organisationen omkring det hele. Valget var ikke svært, da jeg fik tilbuddet om, at træde ind som fast mand, og jeg glæder mig virkelig til, for alvor at komme i gang, fortæller Heroics nye profil.

Fribergs stjernestatus understreges af antallet af følgere på de sociale medier, hvor han på facebook, twitter og instagram alene samler mere end 350.000 følgere.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment