Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Heroic udskifter RUBINO med AcilioN

 

0
Posted 10. juli 2018 by

Det danske Counter-Strike hold Heroic har i dag annonceret, at de henter Asger “AcilioN” Larsen som erstatning for norske Ruben “RUBINO” Villarroel, der efter gensidig aftale får opløst sin kontrakt.

“AcilioN” var in-game leader på det Imperial-hold, der i foråret vandt Copenhagen Games ved blandt andet at slå danske North i semifinalen og netop Heroic i en ekstremt spændende finale. Han tiltræder på holdet med omgående virkning.

Kasper Hvidt, sportsdirektør i RFRSH Entertainment, der repræsenterer Heroic::

– Først og fremmest vil jeg sige, at Ruben er en virkelig dygtig og erfaren spiller, som har bidraget væsentligt til at bringe Heroic som hold og organisation derhen, de er i dag. Det har været en stor fornøjelse at arbejde med ham og vi ønsker ham alt det bedste!

– Samtidig bruger træneren og jeg en del tid og ressourcer på, hele tiden at analysere og arbejde med alle aspekter af spillernes og holdets performance, og på at forbedre alle forhold på og omkring holdet. Vi tror på, at ved at hente en spiller med Asgers profil ind på holdet, får vi en spiller hvis skills, mentalitet og måde at arbejde på vil bidrage positivt til holdets samlede præstationer.

– Han har en masse af de kvaliteter, vi leder efter i selve spillet, men også udenfor, hvor vi arbejder på en lidt anden måde end mange andre esports-organisationer. Der er stor fokus på alt det udenom, der i sidste ende også styrker holdet og den enkelte spiller, og jeg er overbevist om, at vi over de kommende måneder vil se et endnu stærkere Heroic-fundament, som ultimativt gerne skulle hjælpe holdet mod toppen af Counter-Strike scenen.

Asger “AcilioN” Larsen:

– Efter at have overstået min første arbejdsdag på kontoret i de her omgivelser, må jeg bare sige at jeg glæder mig endnu mere til at være officiel Heroic-spiller. Jeg ser virkelig frem til at spille med holdet, og glæder mig til at bidrage med alt, jeg kan. Jeg var faktisk ikke i tvivl, da jeg første gang blev kontaktet af RFRSH organisationen, og samtalen med MODDII, den spillende træner på holdet, præsentationen af måden de arbejder, faciliteterne og ambitionerne bekræftede mig bare i den følelse. Det her vil jeg.

– Dreamhack Valencia bliver vores første officielle turnering, og jeg glæder mig vildt til at trække Heroic-trøjen over hovedet første gang. Med Imperial var jeg med til at slå Heroic til Copenhagen Games, men det her hold og den her organisation er bare så meget større end noget, jeg har oplevet, og jeg er virkelig stolt af at være en del af det hele.

Ruben “RUBINO” Villarroel:

– Jeg har kun gode ting at sige om Heroic og hele organisationen omkring holdet. Det har været en fornøjelse at arbejde i et så professionelt set-up og med en gruppe gode mennesker. Holdet har skiftet lidt ud undervejs, men stadig leveret gode resultater, og jeg er glad for at have bidraget med min del. Jeg er ked af, at det ikke kunne fortsætte, men jeg ønsker alle det bedste.

Dreamhack Valencia spilles fra torsdag d. 12. juli. Heroic møder det polske hold AGO i første kamp i en turnering, hvor også danske North deltager.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment