Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Højdepunkter fra Super Smash Bros. Ultimate Direct

 


0
Posted 9. august 2018 by

I denne Nintendo Direct fik vi blandt andet information om, at der også vil blive udgivet Super Smash Bros. Ultimate – Limited Edition den 7. december. Denne bundle indeholder spillet Super Smash Bros. Ultimate, Nintendo GameCube Controller Super Smash Bros. Edition og en Nintendo GameCube Controller Adapter.

Desuden fik vi mange nye afsløringer om spillets indhold, fx at den legendariske vampyrjæger Simon Belmont fra Castlevania-spillene er med som fighter. Der kommer også til at være en Castlevania-bane og flere andre ting fra Castlevania-serien.

Andre højdepunkter:

  • King K. Rool fra Donkey Kong Country-spillene er med som en spilbar og stærk fighter
  • Helt nye baner, blandt andet New Donk City Hall fra Super Mario Odyssey
  • Over 100 baner i spillet! Endda over 300, hvis vi medregner banerne i Battlefield- og Omega-funktionerne
  • Super musikfunktion i spillet, så du nemt kan finde de melodier, der findes i spillet. Du kan også bruge din Nintendo Switch som bærbar musikafspiller for Super Smash Bros.-musik
  • Tourney Mode, der lader op til 32 spillere deltage, hvilket gør spillet velegnet til store fester og events. Spil turneringer hvor som helst og når som helst med Nintendo Switch!
  • Flere amiibo lanceres! Simon Belmont, Richter Belmont, King K. Rool, Chrom og Dark Samus bliver en del Super Smash Bros. Collection. Release-datoer for disse afsløres på et senere tidspunkt

Hertil kommer masser af nye genstande, spilfunktioner, Echo Fighters, Assist Trophies med mere.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment