Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard udkommer fredag d. 13.

 

0
Posted 10. juli 2018 by

Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard udkommer fredag d. 13.  hvilket er nu på fredag. Det er baseret på Hotel Transylvania 3: Summer Vacation animationsfilmen fra Sony. Det udkommer til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC via STEAM. En mystisk storm har skyllet Dracula, Mavis og resten af slænget op på den legendarisk Lost Island. Her skal du med hjælp fra de elskelige Impa’er hjælpe med at finde alle de andre monstre bl.a. Frankenstein, Mumien Murray og Varulven Wayne.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment