Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ikke flere Xbox-generationer

 


0
Posted 18. juni 2016 by

Nu er det slut med flere generationer af Xbox. I hvert fald, hvis man skal tro den ledende direktør for Xbox, Phil Spencer.

Project Scorpio udkommer i sidste kvartal af 2017, men der er ikke tale om en ny generation af Xbox. Det er snarere et nyt medlem af Xbox One-familien. Alle Xbox One-titler og controllere vil fungere med Scorpio, som blot skal anses for at være en hardwareopgradering med samme operativ system som Xbox One.

Det tyder altså på, at Microsoft har planer om at udgive fremtidige hardwaremæssige opgraderinger, i stedet for at lancere en helt ny konsol. På den måde er der tendens til at Microsoft vil følge mobil- og PC-markedet med relativt jævnlige opgraderinger.

Scorpio vil understøtte 4K og skulle være den kraftigste konsol hidtil.

Ser du frem til Project Scorpio?

 

 

Comments

comments


Mille Veddinge

 
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment