Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Jagex præsenterer regnskab og udvider i Sydamerika

 

0
Posted 26. juni 2013 by

Mens dele af spilbranchen klager sin nød, så er der også udviklere hvor det går rigtigt godt. Jagex, der står bag udgivelser som RuneScape 3 og det kommende Transformers Universe, har netop annonceret deres årsregnskab for 2012. Her fremgår det at Jagex hare haft den største omsætning i virksomhedes historie med 50 millioner pund (lidt under en halv milliard), samtidig med at der nu er mere end 550 ansatte i deres hovedkvarter i Cambridge, England.

I samme åndedrag præsenteres et samarbejde med UOL der er Sydamerika’s største udbyder af Internet adgang. Dermed kommer der en RuneScape Brazil, til det enorme marked i Brasilien. Newzoo har udgivet en rapport hvor 35 millioner brasilianere betegner sig selv som gamere og næsten halvdelen bruger jævnligt penge på nye spil, og 30 millioner spiller helst online.

Lidt andre forhold end lille Danmark.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment