Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Jus Cause 4 på vej fra Square Enix

 


0
Posted 11. juni 2018 by

Avalanche Studios og Square Enix udgiver sidst på året deres action-fyldte og sprængfarlige spil Just Cause 4. Hvad kommer den til at gøre anderledes end forgængeren?

Just Cause 4 bringer en helt ny klasse af ødelæggelse med sig. Tornadoer og lyn kan ødelægge alt på deres vej. Du kan også bruge den trofaste klo, som man kender fra de tidligere spil i serien. Den vil du kunne bruge til endnu vildere ting som du kan se i traileren.

Spillet finder sted i det fiktive land Solis i det sydlige Amerika. Det skulle være det mest ambitiøse og største land som Avalanche Studios har lavet.

Just Cause 4 udkommer d. 4 december 2018 på P4, Xbox One og PC.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment