Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Just Cause 4 forventnings trailer ude nu

 


0
Posted 18. november 2018 by

Just Cause 4 lander lige om lidt, og nu kan vi skabe et lille overblik over hvad spillet kan byde os.

Dette overblik skaber vi ved at dele den nyeste trailer der er frigivet til spillet. Denne trailer har nemlig en lille blanding af alt hvad vi kan forvente at møde i Just Cause 4. Så som I nok kan regne ud, så er der fuld fart på og en masse gode overraskelser.

Just Cause 4 udgives den 4. december til PlayStation 4, Xbox One og PC. Så hvis I skal have fingrene i spillet, går der ikke længe før dette kan blive en realitet.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment