Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Kingdom Hearts III har fået udgivelses dato

 

0
Posted 10. juni 2018 by

Så skete det endelig!. Vi har snakket og snakket, om vi så gerne ville have den udgivelses dato på Kingdom Hearts III. Nu kan vi endelig løfte sløret for den.

Der var nok mange der havde regnet med at spillet fik sin længe ventede udgivelses dato i morgen når Square Enix har deres pressekonference. Men de tog måsen på os alle sammen og løftede sløret for udgivelses datoen allerede i dag. Det skete på den officielle Kingdom Hearts Twitter profil. De har lavet dette Tweet:

Så som vi kan se, så udgives Kingdom Hearts III den 29. Januar 2019 til både Xbox One og PlayStation 4.

Selvom Square Enix sådan set stod fast på udgivelses datoen var i 2018, så holdte den desværre ikke helt stik.

Ser I frem til at skulle på tur med Sora og hans kære Disney venner ?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment