Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Konkurrence: Vind Trolls på BluRay

 

0
Posted 22. marts 2017 by

Sammen med Twentieth Century Fox Home Entertainment og PR Nordic kører vi endnu en konkurrence. Denne gang trækker vi lod om 3 stk. BluRay’s med Trolls. Det eneste du skal gøre er, at svare hvad efternavnet er på den dansker som har været ophavsmand til Trolls. Du kan efterlade en kommentar på Facebook eller under nyheden. Vi trækker lod blandt de korrekte svar fredag kl. 12 og vinderne får direkte besked. Du finder vores anmeldelse her.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment