Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The Last of Us: Remastered til PS4 spottet

 

0
Posted 9. april 2014 by

Sony har endnu ikke annonceret at The Last of Us kommer til Playstation 4, med mindre at det stunt de har lavet på  den amerikanske Playstation Store  er bevidst. På forsiden kan man nemlig se en banner-reklame, hvor man kan forudbestille The Last of Us: Remastered. Hvis man trykker på linket vil man blive mødt af en side, der fortæller, siden ikke findes, men mon ikke om den kommer til at virke en dag.

lastofus

I skrivende stund ligger banneret fortsat på forsiden, men det er muligt det bliver taget ned senere hen. I så fald kan du se et screenshot fra siden her. Bliver spændende at se, hvordan en Playstation 4 version af spillet kommer til at se ud.

Du kan selv se det på Playstation Store, du kan finde den amerikanske store her: US Playstation Store

Comments

comments


Stefan Koefoed-Jespersen

 
Jeg er skribent her på Gamerslounge. Min interesse for spil er meget bred. Om jeg spiller et sportsspil, en shooter eller et partygame betyder ikke så meget for mig - så længe at gameplay er godt, er jeg underholdt. Jeg er en playstation-fanboy, og derfor drejer mine skriverier sig mest om eksklusive titler til Playstation og multiplatform-spil. Hvis du selv ejer en Playstation, er du velkommen til at adde mig: pedigreepal


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment