Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Launch trailer for Darkstalkers Resurrection der udkommer i dag

 


0
Posted 13. marts 2013 by

Darkstalkers Resurrection  er hele to spil da det både indeholder Night Warriors: Darkstalkers Revenge og Darkstalkers 3. Det er en reboot af en klassisk fighting serie opdateret til 2013 kvalitet, hvor du finder det som Xbox LIVE Arcade til 1200 MS Point og til PlayStation Store til 115 kr.

Hvis du har interesse i det tekniske så includerer det robust  GGPO-enabled online game play, HD grafik filtrering med flere forskellige opsætninger, deling af replay, Spectator Mode,  achievements/trophies, Tutorial Mode og masser af koncept kunst og videoer.

Det bygger på det samme online kode som blev introduceret i Street Fighter III: Third Strike Online Edition og Marvel vs. Capcom Origins. Online gameplay i Darkstalkers Resurrection includerer matchmaking med mulighed for at afgrænse til region, ping lock og ping display.

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment