Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Lenovo lancerer to nye bærbarer

 

0
Posted 15. august 2018 by

Så er Lenovo igen aktuelle med ny hardware. Det er modellerne ThinkPad P1 og ThinkPad P72. De bliver tilgængelige i Danmark i september så det er lige rundt om hjørnet.

ThinkPad P1 er navnet på Lenovos hidtil tyndeste og letteste mobile arbejdsbærbar, som tilbyder brugerne en sublim oplevelse både hvad angår udseende og ydeevne.

ThinkPad P1 kommer med et optimeret design, som blandt andet byder på glas touchpad, en optimering af tastaturet og premium software-komponenter, herunder:

Den nye ThinkPad P1 indeholder bl.a.: 

  • 8. Gen Intel® Xeon® og Core ™ -processorer
  • Med mulighed for NVIDIA Quadro P1000 eller P2000 grafikkort
  • 4K UHD-display
  • IR-kamera
  • 4TB M.2 PCIe lagerplads
  • Touchscreen

Udover lanceringen af ThinkPad P1 introducerer Lenovo også den nye ThinkPad P72. ThinkPad P72 er målrettet brugere, der har behov for en computer med en ydeevne i verdensklasse. ThinkPad P72 har en 17-tommer skærm og indeholder de nyeste 8. gen Intel Xeon og Core-processorer samt muligheden for installation af det mest kraftfulde NVIDIA Quadro-grafikkort, P5200- modellen. Derudover kan den fås med 6TB lagerplads, 128 GB hukommelse og 16 GB Intel Optane memory.

De nye modeller ThinkPad P1 og ThinkPad P72 vil være tilgængelige i Danmark i september. ThinkPad P1 kan fås til en vejl. pris på 21.460DKK, mens ThinkPad P72 kan fås til en vejl. pris fra 32.700DKK.

Find yderligere information om de nye produkter her

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment