Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Lenovos stationære ThinkStation P330 får nye hard- og softwareopdateringer

 


0
Posted 16. juli 2018 by

”Less is more” er designfilosofien bag den seneste produktopdatering til den stationære Lenovo ThinkStation P330, der fås i udgaverne Tower, Small Form Factor og Tiny som vist nedenfor.

Tower- og Small Form Factor-udgaverne er begge blevet 30 procent mindre i størrelsen, og ThinkStation P330 fortsætter med at have verdens mindste computerkabinet målt på rumfang.

Reduceringen i størrelsen går dog ikke på kompromis med produkternes ydeevne. Tværtimod. Det er nemlig ikke kun hardwaren, der har fået en opdatering. Softwaren har også fået et nøk opad.

Softwareopdateringer:

  • 8th Gen Intel Xeon E and Core processorer
  • Mulighed for NVIDIA Quadro P4000 VR-Ready grafikkort i Tower-udgaven
  • Mulighed for dual NVIDIA Quadro P1000 graphics support i Small Form Factor-versionen
  • P330 Tiny-udgaven supporterer NVIDIA Quadro P620 grafikkortet, der understøtter op til seks uafhængige displays
  • Nyt M.2 NVMe-hukommelse direkte i motherboardet på Small Form Factor- og Tower-modellerne

De nye modeller vil være tilgængelige i Danmark i slutningen af august. Du kan læse mere om de forskellige nye produkter her https://www.thinkworkstations.com/products/

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment