Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Login og Twitter

 

0
Posted 14. oktober 2012 by

 
Nyhed
 
 

Der er kommet et par spørgsmål omkring login, og jeg må indrømme at det godt kan gå hen og blive en stress faktor. Det er højt på prioritets listen så du ikke hver evige eneste gang bliver sendt til din profil side hvis du f.eks. vil kommenterer en nyhed eller en anmeldelse.

Vi ønsker du bliver sendt tilbage til den side hvor du loggende ind, og håber af have en løsning inden for de næste par døgn.

Der bliver opdateret i FQA sektionen som du finder nederst i det som er fodnote linien (footer). Når der er opdateringer og nyt på sidne kan vil vores Twitter automatisk blive opdateret. Det synes vi er den mest moderne måde at sikre du kan organiserer dine nyhedstrømme. I hvert enkelt Tweet er der også et direkte link (også kaldet et dybt link) til siden, så du slipper for at rode rundt via forsiden eller andre oversigter. Enkelt og effektivt.


 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment