Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Mad Dog McCree på PlayStation Store 22. januar

 


0
Posted 21. januar 2013 by

Mad Dog McCree stammer helt tilbage fra 1990 hvor spil kun havde 16 farver. Mad Dog McCree benyttede LaserDisk til at vise levende billeder som blev kombineret med en revolver med en fotocelle (Light Gun). På skærmen så du scener som fra en western og du skulle trække og skyde alle banditterne inden du kom til til bossen Mad Dog McCree. Den har kostet mig rigtigt mange penge på den lokale grilbar.

Tirsdag 22. januar rammer Mad Dog McCree PlayStation Store i en komplet restaureret udgave hvor du selvfølgelig skal bruge Move. Hvis din Move har samlet støv så er Mad Dog McCree en glimrende undskyldning for at støve den af.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 Comments



Be the first to comment!


You must log in to post a comment